Головна » 2014 » Грудень » 11 » Щодо участі у семінарі
14:29
Щодо участі у семінарі

До Інспекції з питань захисту прав споживачів у Дніпропетровській області надійшов лист Головного управління юстиції у Дніпропетровській області з пропозицією направити досвідченого представника Інспекції для участі у семінарі на тему: «Відповідальності за порушення законодавства у сферу захисту прав споживачів», який проводиться з метою підвищення кваліфікації працівників юридичних служб.

З метою обґрунтованого нормами законодавства та практичного досвіду роботи, повного та всебічного висвітлення тематичного питання начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів у Дніпропетровської області Сировская Ванда Николаевна доручила головному спеціалісту юридичного сектору Держспоживінспекції у Дніпропетровської області - Лещенко В.О. прийняття участі у семінарі. 28 листопада 2014 року з метою належного висвітлення вимог чинного законодавства щодо відповідальності за порушення законодавства у сферу захисту прав споживачів, у Головному управлінні юстиції у Дніпропетровській області проведено семінар.

На семінарі було розглянуто наступні теми:

Адміністративна та фінансова відповідальність за порушення законодавства у сферу захисту прав споживачів - доповідач головний спеціаліст юридичного сектору Держспоживінспекції у Дніпропетровській області Лещенко В.О.

Судова практика окружного адміністративного суду за період роботи 2013 року та І півріччя 2014 року з розгляду адміністративних справ зі спорів у сфері захисту прав споживачів - доповідач суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Куделько Н.Є.

Під час зазначеного семінару доповідачем Лещенка В.О. було доведено присутнім передбачену чинним законодавством України відповідальність суб’єктів господарювання за порушення законодавства в сфері захисту прав споживачів.

Так законодавство України передбачає відповідальність як адміністративну в порядку Кодексу України про адміністративні правопорушення так і фінансову відповідальність згідно ст. 23 Закону України «Про захист прав споживачів».

Переглядів: 711 | Теги: Сіровска Ванда Миколаївна, Управління юстиції у Дніпропетровск, Лещенко В.О., Семінар