Головна » 2014 » Листопад » 25 » Щодо участі у проведенні круглого столу
00:58
Щодо участі у проведенні круглого столу

До начальника Держспоживінспекції у Дніпропетровській області СІРОВСЬКОЇ Ванди Миколаївни звернулась громадська організація «Сучасні українські рейтингові системи» з пропозицією прийняти участь у національному проекті України по боротьбі з нелегальною торгівлею тютюновою продукцією.

Масштаби тіньового обігу цієї продукції вже демонструють негативні наслідки для економіки України в цілому та економічного стану Дніпропетровської області зокрема.

Зважаючи на важливість та актуальність цього заходу, начальник Держспоживінспекції у Дніпропетровській області СІРОВСЬКА Ванда Миколаївна доручила завідуючому сектором організаційно-аналітичної роботи та розгляду звернень громадян Куманьову О.А. виступити спікером на круглому столі на тему «Вплив нелегальної тютюнової продукції на економіку країни», який відбувся 19 листопада 2014 року в прес-центрі ІА «Міст-Дніпро»

Участь в проведенні круглого столу також взяли представники управління контролю над розповсюдженням і обкладенням податками підакцизних товарів ГУ ГФС в Дніпропетровській області, Дніпропетровської митниці ДФС, ГУ МВД України в Дніпропетровській області, Дніпропетровської Торговельно-промислової Палати, громадського об'єднання «Національна організація роздрібної торгівлі» та представники засобів масової інформації.

Учасники дискусії зійшлися на тому, що проблема нелегальної торгівлі тютюном є комплексною проблемою, яку можна вирішити лише об'єднавши зусилля громадськості, бізнесу та держави. Водночас не менш важливою є інформаційна складова - споживач мусить бути поінформованим про усі ризики, які несе контрабандна продукція.

За результатами обговорення підписано Меморандум про об’єднання зусиль задля поборення проблеми.

Підсумки проведеного заходу оприлюдені в засобах масової інформації області.

Переглядів: 688 | Теги: круглий стіл, Сіровска В.М.