Головна » 2014 » Листопад » 25 » Про проведення прес-конференції
00:49
Про проведення прес-конференції

До начальника Держспоживінспекції у Дніпропетровській області СІРОВСЬКОЇ Ванди Миколаївни надійшло звернення ТОВ «Юридична фірма Правник» всеукраїнської газети «Днепр вечерний» про проведення прес-конференції на тему «Якість та безпечність продукції, яка реалізується в супермаркетах міста Дніпропетровська».

Важливість цього питання на сьогоднішній день очевидна. Так, як працівники торговельних мереж не добросовісно відносяться до своїх професіональних обов’язків, що призводить до реалізації в супермаркетах області неякісних продуктів харчування, в свою чергу це породжує велику кількість звернень-скарг споживачів до Інспекції.

Зважаючи на викладене, начальник Держспоживінспекції у Дніпропетровській області СІРОВСЬКА Ванда Миколаївна доручила начальнику відділу контролю у сфері внутрішньої торгівлі Борщ Зої Іванівні взяти участь у проведенні, вищезазначеної конференції на тему «Якість та безпечність продукції, яка реалізується в супермаркетах міста Дніпропетровська».

Участь, в проведенні прес-конференції, також, взяли представники наступних ЗМІ: 11 телеканалу передачі «Новини», інтернетсайту gorod.dp.ua., газети «Вісті Придніпров’я», телетайпу ІНФО та інші.

Питання, які висвітлювались на даному заході, це: співвідношення термінів реалізації та якості молочнокислої продукції, чи безпечно купувати «Варьонку»?, чи «гуляє» кишкова палочка в салатах власного виробництва супермаркетів? Надавалась консультація споживачам, які звернулись через ЗМІ , надавались відповіді по скаргам, а також, юридична допомога в вирішенні порушених питань.

Результати, проведеної прес-конференції, були оприлюднені в засобах масової інформації.


Заст. начальника відділу контролю у сфері внутрішньої торгівлі             З.І. Борщ

Переглядів: 728 | Теги: Сіровска В.М., пресс-конференція